vrijdag 29 juni 2007
De muren worden geplaatst. Er wordt druk gemetseld en zo langzamerhand is goed te zien waar de verschillende ruimten komen. Op de eerste foto zijn het toekomstige dames/herentoilet te zien, op de 2e foto de sauna en doucheruimte en op de derde foto de "restaurantkeuken".

woensdag 27 juni 2007Nu is ook goed de hoofdconstructie te zien. Let op de verbinding van de staalconstructie. Deze zal in de toekomstige situatie ook in het zicht blijven. Door middel van deze staalconstructie is de boerderij weer een beetje rechtgezet. In ieder geval kan hij nu opnieuw 200 jaar mee.


Tegen het plafond van de toekomstige vergaderzaal/ ontbijt- en dinerruimte steekt het gebinte goed af. Dit zal ook in de toekomst zichtbaar blijven en mede de sfeer gaan bepalen.

maandag 25 juni 2007Ook buiten is wel wat te zien. De hagen worden gemaaid. Hiervoor is wel een hoogwerkertje nodig. De paarden genieten in de groene wei van een heerlijk zonnetje. De hond gaat vrijwel dagelijks rond dinertijd op onderzoek uit. Hij is al bekend bij de plaatselijke horeca. De aannemer heeft een eigen opslagterrein gekregen en daar wordt goed gebruik van gemaakt. Er is heel wat hout en andere materialen nodig.