vrijdag 30 november 2007

Zo gaat het er uit zien!


Zo langzamerhand nadert het einde van de verbouwing. Inmiddels zijn ook de deuren geplaatst. De gang waaraan de sauna is gelegen en waar de kamers van de masseur en de schoonheidsspecialiste zich bevinden ziet er met de keurig afgehangen eikenhoutendeuren al heel mooi uit. De natuurstenen vloer is door de mannen van Klompenburg zorgvuldig afgedekt met papier en het aaibare behang is onderweg uit Frankrijk. Zo langzamerhand vallen alle stukjes van de puzzel in elkaar. We zien met elkaar wat het worden moet.

dinsdag 27 november 2007

Meterkast: tjaEr is een nieuwe meterkast geplaatst, want de oude was toch wat klein. Bovendien werd het vloerpeil ter plaatse verhoogd. Dus dat leek wel een goed idee. Maar als je nu ziet hoe vol de nieuwe meterkast is, dan hopen wij maar dat het goed gaat. Hoe weet je nu de weg in al die draden? Arjan, de electricien van Elektrotechniek Barneveld blijft onveranderd optimistisch en kijkt heel blij: gaat helemaal goed komen. Met zijn hand houdt hij een hele tros draden opzij opdat we een mooie foto kan maken van de spaghetti waar hij met zijn collega als enige de weg in weten. Wij vertrouwen er natuurlijk helemaal op.

zondag 25 november 2007

Herfst: het best bewaarde geheim van de VeluweWat wij niet wisten, maar de afgelopen maanden pas ontdekt hebben is het best bewaarde geheim van de Veluwe, namelijk de herfst. Het is voor het bos echt het mooiste jaargetijde op alle tijdstippen van de dag en met alle weersomstandigheden. De kleuren zijn natuurlijk prachtig, maar ook met regen ligt er een gouden glans over de bladeren. De ochtend en avondmist zorgen voor spannende en soms surrealistische beelden. Het wild laat zich veel meer zien en als ook de zon zich laat zien is het hier echt een sprookje. Een gewone doordeweekse dag het bos in: grijp de kans als je hem krijgt. Op de foto ons tijdelijke verblijf in een bed van bladeren. Voor prachtige natuurfoto's zie www.natuurrondleidingen.nl.