vrijdag 7 december 2007

De laatste bouwvergaderingHeden, 7 december vond de 15e en laatste bouwvergadering plaats. Iedereen kijkt terug op 8 maanden, waarin er door alle betrokkenen prima is samengewerkt. Met veel vakmanschap is gewerkt aan het resultaat. Natuurlijk zijn er tegenslagen en problemen geweest, maar deze zijn allemaal in goede harmonie weer opgelost.
Op de foto vlnr.: Jaap Slaa, architect en adviseur, Gerard de Bruin, ontwerper en adviseur installaties, Patrick v.d. Pijl van Simon Installatiebedrijf, Jaap van Es, financiele man bij van Klompenburg bouwbedrijf. Op de rug Peter van Enk, uitvoerder, Gerard Peters, opdrachtgever. Niet op de foto: Chris Simon van Installatiebedrijf Simon en Lucretia inrichtingsadviezen.
De voorzitter van de bouwvergadering heeft de foto genomen en is voor de volledigheid afzonderlijk bijgevoegd. Een voor de bouwmensen inmiddels overbekend beeld: glimlachend in de paardrijjas en voortdurend vragen stellend.

dinsdag 4 december 2007

De schilders


De schilders zijn begonnen. Inmiddels is De Jonge Stee een volcontinue bedrijf geworden. De schilders werken ook 's avonds door. De klus moet immers voor Kerstmis af zijn. Ook wij laten ons niet onbetuigd en gaan tot 's avonds laat door. Vanaf 7.00 uur verschijnt de "ochtendploeg". Schildersbedrijf Schalkwijk uit Nunspeet en schildersbedrijf Pluim uit Vierhouten gaan in hoog tempo en op professionele wijze al het nieuwe en oude hout met plamuurmes en kwast te lijf. De drie broers Pluim uit Vierhouten werken zo snel dat het soms wel lijkt of ze vier handen hebben. En het ziet er keurig uit!